Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já mám na modrou "šavli" daleko veselejší vzpomínky. Jako teenager jsem byl s kámošem na čundru, spali jsme, kde se dalo, většinou "pod širákem". Jednou jsme se časně ráno vzbudili v lese a hladoví jako psi se vydali k nejbližší vesnici. Po cestě jsme se napásli borůvek, kterých tam bylo požehnaně. Žízniví jsme dorazili na kraj vesnice, kde stála pumpa. Kamarád, který sebou pro všechny případy vláčel klasický pivní půllitr, vyskočil na víko studny a já mu pumpoval. Vypil první půllitr vody a nechal si napumpovat ještě jeden. Ani ho nestačil dopít, protože žaludek se mu z té přemíry studené vody vzbouřil. Natáhlo ho to a tak chtěl rychle seskočit, ale už to nestihl. Jak letěl vzduchem z té studny, vyrazil z něj mocný proud modré vody. Na ten obrázek nikdy nezapomenu - roztažené ruce a nohy, z pusy gejzír modré vody - vypadal v tom okamžiku jako čínský drak. :-)

1 0
možnosti
Foto

Úpně to vidím, nasmála jsem se. To je příhoda na celý život, děkuji ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak ať už je jenom dobře!R^

1 0
možnosti
Foto

A potom, že je zelenina zdravá. K tomu, aby mohla vůbec vyrůst a byla do sklizně někde v Řecku či Španělsku chráněna před škůdci a ještě vydržela transport v kamionu, k tomu je potřeba nějaká dávka chemických sajrajtů. A když se to s tou chemií poněkud přežene a nejde ji z povrchu umýt, protože je už dávno uvnitř, potom se může i přes namátkovou kontrolu stát, že to po zkonzumování tělu ale vůbec nešmakuje a nesedne a výsledkem je to modré blé. :-)Přeji ti Jano brzké uzdravení:-P

1 0
možnosti
Foto

To jsou asi ty Bio potraviny stříkané při úplňku:-/ Nikdy člověk neví po čem mu bude špatně, dobře, zhubne,....A děkuji, modrý pramen šel o dům dál :-P:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS