Diskuse

Letní kino

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

< Promítání mělo začínat od devíti hodin, až se setmí. >

A právě tento moment je zabijákem letních kin, víte? Od roku 1979 nepřetržitě, neboť nám každý rok nepřetržitě nařizují (od roku 2003 i EU!) dvakrát ročně pootočit hodinami. A tak v letním období Slunce zapadá o hodinu později, podle mocipánů. Podle přírody zapadá stále stejně, stále stejně v poledne je nejkratší stín. Na slunečních hodinách to lze celoročně vidět.

Kdo ze zaměstnaných může v pracovní den zajít do letního kina (začátek ve 21.30 hod., konec 23.30 hod.) a ráno jít vyspaný do práce?

Jediná politická strana nás (Spolek"Čas pro Evropu" v Brně) má ve volebním programu - http://www.stranazdravehorozumu.cz/. I tzv. Zelení raději brání všechno jiné před nesmyslným vlivem člověka, než člověka samotného. Více viz: http://www.kolibal.cz

Tzv. "letní čas" (nesprávný termín, je čtvero ročních období) zasahuje i do letních táboráků, ohníčků. Děti musí jít spát po 20.00 hod., v Husinci na 6.7. z tohoto důvodu zrušili lampionové průvody.

Holt zásah proti přírodě se nikdy nikomu nevyplatil. Pokud chcete všichni podpořit zrušení nesmyslu, jsou možnosti:

1. Volit stranu shora uvedenou - http://ne-ilegalni-imigraci.cz/

2. Podepsat petici - http://www.foronlyonetime.eu/

3. Pomáhat Spolku, oslovit prof. Kolíbala (http://www.kolibal.cz).

Polovině populace nesmysl přešupačení času vadí (jsme sovy a skřivani) a tak se těším někdy někde na setkání...R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 16,80
  • Průměrná čtenost 955x
Cesta ke šťastnému životu vede přes vědomé prožívání. Stačí se dívat okolo, užívat si příjemné aktivity a ty špatné chvilky je nutné filtrovat ven. Jsem už babičkou, studuji na universitě, věnuji se své práci, také bylinkařím, píši do časopisů...

Seznam rubrik

Oblíbené stránky